logo_nav

Activiteiten in Dubrovnik

Een wandeling langs de oude stadsmuren van Dubrovnik staat bovenaan de lijst voor de meeste bezoekers voor het eerst, dus bespaar tijd door uw toegangskaarten voor de beroemde kustwallen die boven de Adriatische Zee doemen vooraf te reserveren. Kies de dag die het beste in uw reisplan past en beklim zo veel van de middeleeuwse torens, kantelen en forten als u wilt, allemaal in uw eigen tempo.

BELANGRIJK: De plaatselijke organisator stuurt u binnen 48 uur nadat uw boeking is gemaakt een voucher (in een afzonderlijke e-mail na uw eerste bevestigings-e-mail) die u kunt afdrukken. U dient de voucher in te wisselen voor een toegangsbewijs in het kantoor van City Walls Dubrovnik, gelegen aan het begin van de straat “Široka ulica” (tweede deur aan de rechterkant als u de straat vanaf Stradun inloopt).

Naast de Dubrovnik muur is het ook prachtig om te genieten van de zonsondergang in een kajak

Geniet van de populairste kajaktocht van Adventure Dalmatia. Peddel onder de 900 jaar oude stadsmuren, ontdek grotten en verborgen stranden en geniet van een van ‘s werelds mooiste zonsondergangen. Aan het einde van de rondleiding serveren wij u een glas lokale wijn van goede kwaliteit terwijl u geniet van de laatste zonnestralen terwijl u zit op de eeuwenoude peren waar scènes van Game of Thrones worden gemaakt.

  • 3 uur durende kajaktocht vanuit Dubrovnik
  • Peddelen onder de stadsmuren, het verkennen van zeegrotten en verborgen stranden
  • Zwem, snorkel en neem een ​​hapje op een verborgen strand
  • Peddel rond het mysterieuze eiland Lokrum
  • Bekijk de zonsondergang over de Elafit eilanden
  • Rooster uw reis met een glas Kroatische wijn
  • Alle apparatuur aanwezig

Dubrovnik was de perfecte keuze als decor voor de hoofdstad van Game of Thrones – niet alleen de prachtige natuurlijke en historische locaties, maar de echte geschiedenis van de stad kan vaak concurreren met King’s Landing op het gebied van politieke intriges en vreemde verhalen. Gidsen zijn uiterst deskundig in zowel feiten en fantasie en brengen de echte en ingebeelde werelden tot leven. Beleef het in het echt!

Spring in de cabine om deze 412 meter hoge berg te bestijgen. Zie hoe de stad kleiner wordt wanneer u de rotsachtige heuvel omhoog gaat. Eenmaal boven kunt u genieten van het ongelooflijke uitzicht: de ommuurde middeleeuwse stad Dubrovnik, de uitgestrekte Adriatische Zee, de eilanden op de horizon. Lokale bewoners beweren dat het zicht op een heldere dag wel 67 kilometer ver is.