logo_nav

Boutique Camping Nono Ban

Wie op zoek is naar iets bijzonders kiest voor de luxe Bell tent, of eigenlijk: tenten. De accommodatie bestaat uit tweee gezellige canvas tenten met in totaal 5 slaapplaatsen. In deze accommodatie leef je vooral buiten. Want naast een open keuken en een heerlijk terras is er ook een buitendouche. Luxe, maar toch net weer een stapje dichter bij de natuur.

Goed om te weten: op Nono Ban wordt er echt goed voor je gezorgd. Zo is iedere tent voorzien van beddengoed en een handdoekenpakket. Dat scheelt weer ruimte in de koffers.

Naast strand heeft Brač ook een aantal schitterende plaatsjes. Overweeg eens een bezoek aan Supetar aan het noorden van het eiland. Niet heel toeristisch, maar wel heel erg gezellig. Uren dwalen door smalle steegjes en een gezellig haventje. Wie wel graag de gezellige souvenirkraampjes opzoekt trekt naar het zuiden, naar Bol. Hier ligt eveneens Zlatni Rat: het mooiste strand van Kroatië.

In de omgeving kunt u snorkelen, fietsen en vissen. Het Zlatni Rat-strand vindt u op 12 km afstand.

De accommodatie bevindt zich op 43 km van de luchthaven van Split en op 5 km van de luchthaven van Brač. Er is gratis privéparkeergelegenheid.

Lees meer