logo_nav

Auto huren

auto_huren_Kroatie

Om Kroatië goed te zien is een auto huren aanbevolen en geeft reizigers de mogelijkheid om hun tijd te nemen bij het bezoeken van bezienswaardigheden en het reizen tussen de grote steden. De kust van Kroatië leent zich bij uitstek voor een ontdekkingsreis per huurauto. Het is slim om je auto alvast in Nederland te reserveren. Vooral in het hoogseizoen kunnen er lange rijen staan voor de balies van de autoverhuur maatschappijen. Met een reservering hoef je alleen maar de sleutels op te pikken. Bovendien heb je, als je vooraf reserveert, alle tijd om rustig wat prijzen te vergelijken. Auto’s kunnen gehuurd worden op alle vliegvelden, in grote steden en vakantieresorts.

Sixt

Sixt is als een van de leidende mobiliteitsdienstverleners wereldwijd succesvol met haar expansiebeleid. Samen met onze franchisepartners bieden wij wereldwijd onze diensten aan via meer dan 3.500 vestigingen.

HolidayCars

Bij HolidayCars.com kan je een auto huren op meer dan 30.000 locaties wereldwijd. Al vele jaren werkt HolidayCars.com samen met meer dan 800 vertrouwde autoverhuur maatschappijen, waaronder Hertz, Avis, Europcar en Sixt. Hiermee kan je elk type auto huren voor de beste prijs, waar ook ter wereld.

Rentalcars

Rentalcars.com is de grootste online verhuurservice van de wereld. Door samenwerkingen met de grootste verhuurbedrijven, biedt Rentalcars fantastische prijzen op alle autosoorten, inclusief luxe auto’s, personenbusjes, minivans en automaten.

Sunny Cars

Sunny Cars is een van de grootste Europese aanbieders in autohuur. Sunny Cars staat voor 100% zorgeloze autohuur, het standaard product is all-inclusive. Voor de klant betekent dit geen verborgen kosten, geen ‘gedoe’ of ‘vervelende verrassingen’ ter plaatse en een complete service. Kortom, eerlijke en transparante autohuur.