Vliegticket aanbieders

logo_nav

Vlieg naar Kroatië

Kroatië telt vier belangrijke vliegvelden: Zagreb, Dubrovnik, Zadar en Split. Vanaf deze steden kan worden gevlogen naar kleine luchthavens. Vanuit deze vier grote vliegvelden wordt er gevlogen naar de Kroatische steden Rijeka, Krk en Pula. Het vliegveld op het eiland Braĉ wordt enkel in de zomermaanden gebruikt. Er is veel verschil in de prijzen, afhankelijk van welke dag je vliegt en met welke maatschappij.

Met de nationale luchtvaartmaatschappij Croatia Airlines betaal je vaak een mooie prijs. Andere luchtvaartmaatschappijen die op Kroatië vliegen zijn onder andere KLM, Lufthansa, Air France, Easyjet en British Airways. Vliegen met prijsvechter Ryanair via Weeze, vlak bij Nijmegen over de Duitse grens is ook mogelijk. Ryanair vliegt bijvoorbeeld op de luchthavens van: Zagreb, Split en Dubrovnik, maar in het drukke seizoen kun je vaak ook naar Pula en Zadar. Aankomende zomer start Easyjet met rechtstreekse vluchten van Amsterdam naar Zadar. Vanuit Eindhoven en Düsseldorf gaan er regelmatig vluchten naar Kroatië. Op de luchthavens van Kroatië zijn taxi’s aanwezig en je kunt er auto’s huren. Vaak is het goedkoper wanneer je de autohuur al vanuit Nederland regelt eventueel in combinatie met je vlucht.

vliegtickets

Vliegtickets.nl

Vliegtickets.nl is verkozen tot beste aanbieder van vliegtickets van Nederland. Boekingen kunnen tot 19:00 uur op de dag van boeken gratis worden geannuleerd. Ook met Airmiles valt korting te krijgen op vluchten in Europa. Bekijk direct de vluchten.

TUI-reizen

Tui.nl

Tui is een van de grootste vakantiemerken van Nederland. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. TUI doet er alles aan om reizigers een onvergetelijke vakantie te bezorgen. TUI haar streven is dan ook om altijd een stapje verder te gaan en de verwachtingen van de gasten te overtreffen. De belofte is niet voor niets ‘Discover your smile’.

logo-slogan-Travelbricks

Travelbricks.nl

Travel Bricks, the ultimate booking site is het nieuwe label van Solmar Tours, een touroperator die al meer dan 30 jaar busvakanties organiseert naar Spanje en Kroatië. Met een keuze uit 21.000 bestemmingen wereldwijd, 500.000 accommodaties, 500 autoverhuurbedrijven, 200.000 transfers en ruim 200.000 (!) vooraf te boeken lokale activiteiten, kunnen vakantieboekers met Travel Bricks hun ideale rondreis of citytrip samenstellen.

transavia_header

Transavia.nl

Transavia is een low cost luchtvaartmaatschappij, opgericht in 1965. Al meer dan 50 jaar lang brengen wij onze passagiers met veel plezier naar de mooiste bestemmingen in Europa. Vliegtickets naar meer dan 100 bestemmingen in Europa boek je goedkoop bij Transavia. Géén boekings- en betalingstoeslag. Vlieg voordelig, vlieg Transavia!

TIX.nl logo123

Tix.nl

Tix.nl is één van de grootste vliegticketverkopers van Nederland. Tix.nl zorgen ervoor dat bezoekers snel en eenvoudig een passend aanbod vinden! Tix.nl wilt het de bezoekers zo gemakkelijk mogelijk maken, dankzij onze gebruiksvriendelijke website en behulpzame klantenservice maken wij het boeken van vliegtickets gemakkelijker!