Campings in Istrie

camping-lanterna-porec

Camping laterna Porec

Camping Lanterna is een grote camping gelegen in het groene schiereiland Lanterna, de camping ligt op een terrein van 80 hectaren en heeft plaats voor totaal 9000 personen.

camping-medulin

Camping Medulin

Op loopafstand van het plaatsje Medulin ligt deze camping op een langgerekt schiereiland. Het schiereiland bestaat uit 2 aparte schiereilanden die via een smal tussenstuk met elkaar zijn verbonden.

camping-medveja-opatija

Camping Medveja Opatija

Camping Medveja ligt op ca. 10 kilometer afstand van Opatija. De camping is in een groene oase gelegen. Het is een kleinschalige familiecamping, waar kinderen zich prima zullen vermaken.

camping-stoja-pula

Camping Stoja Pula

Op een kleine afstand van het bruisende hart van Pula ligt camping Stoja. Camping Stoja biedt onderdak aan 2160 gasten, beschikt over 719 kampeerplaatsen, variërend in grootte van 60 tot 100 m².

camping-vestar-rovinj

Camping Vestar Rovinj

Camping Veštar ligt verscholen in een kleine baai op maar vijf kilometer van het romantische, oude stadje Rovinj. Op de camping zijn er 700 percelen met een capaciteit van 2100 personen en ligt op een terrein van 15 hectaren.

e0c56f1decab5.large

Camping Brioni in Pula

Stel je voor…jij kijkt vanuit je strandstoel over zee naar de Brijuni eilanden en hoort de enthousiaste kreten van je kinderen die rollen en springen op de opblaasspeeltuin in zee.