logo_nav

Glamping mon perin in Bale

De camping Mon Perin ligt op het schiereiland Istrië, in Kroatië. De omgeving is zeer groen en vol met natuur. Dit nodigt uit tot prachtige wandel- en fietstochten. Uiteraard kunt u zeer veel tijd doorbrengen op het schitterende strand aan de kust. Het stadje Bale staat op de lijst van belangrijke paleontologische vindplaatsen, hier hebben vroeger dino’s geleefd! Verder liggen de historische plaatsen Umag en Porec zeer dichtbij. Er is dus genoeg te beleven tijdens uw camping vakantie.

Op de camping zijn diverse voorzieningen aanwezig. Zo zijn er mogelijkheden tot tennis, voetbal, tafeltennis en openluchtfitness. Ook is er een openluchtbioscoop tussen de pijnbomen aanwezig, net als midgetgolf. Het hele gezin heeft dus genoeg te beleven op deze camping! Als u de omgeving sportief per fiets wilt ontdekken, kunt u fietsen huren op de camping. Bovendien is er animatie voor jong en oud aanwezig. Wij wensen u alvast een onvergetelijke tijd toe!

De woonkamer van de luxe tent is voorzien van een bankstel, tafel en stoelen, verwarming, airconditioning en Verduisteringsgordijnen. Daarbij staat een mooie keuken met voorzieningen als: borden, keukengerei, gootsteen, vaatwasser. Koffiezetapparaat, Gasfornuis, Magnetron, Vriezer en Kookplaat.

Lees meer