logo_nav

Camper huren in Kroatië

Wakker worden in een camper met uitzicht op onbewoonde eilanden en kristalhelder zeewater van de Adriatische kust, wie wil dat nou niet? Kroatië kent vele campings langs de 6000 km kustlijn. Het grootste gedeelte van de campings wordt omringd door natuur en ligt direct aan zee.

In Kroatië kun je ontzettend veel zien, naast de 6000 km kustlijn zijn er 1200 eilanden en prachtige overblijfselen van de Romeinse beschaving. Dit is terug te zien in de historische steden zoals Zadar, Dubrovnik en Trogir.

Een mooie manier om Kroatië te ontdekken is per camper. De vrijheid is oneindig en alle bijzondere trekpleisters in Kroatië bieden genoeg ruimte om met een camper te overnachten. Zo hebben zowel het Nationale park Krka en Plitvice beide een ruime camping in de buurt, voorzien van alle gemakken. Maar ook buiten de grote steden zijn vele kleine en authentieke campings te vinden. Deze ‘mini’ campings worden vaak gerund door families en bieden ruimte voor maximaal 100 – 150 gasten. De prijzen voor een staplaats liggen rond het gemiddelde, vergelijkbaar met andere Europese landen.

Waar kan ik overnachten?

– Reguliere campings. Buiten de officiële kampeerterreinen mag je alleen overnachten met toestemming van politie/overheid. Kampeer daarom altijd op een offciele camping.
– Campings met een apart gedeelte voor campers. Tegen een laag tarief kun je overnachten onder het zogenaamde ‘late aankomst / snel vertrek’.
– Kleine (mini) campings, veelal gerund door families.

Camper huren in Kroatië

Welkom in Kroatië biedt de mogelijkheid om een camper te huren bij een Nederlands bedrijf met een vestiging in Nederland en Kroatië. De verschillende typen campers kunnen worden opgehaald in Zagreb of een andere nader overeen te komen stad. Kom je met de auto naar Kroatië dan kun je kosteloos parkeren in Zagreb, wel zo makkelijk. Nadat je de camper hebt opgehaald ben je volledig vrij in je gaan en staan. Zo kun je ervoor kiezen om direct naar de Dalmatische kust te rijden of eerst het binnenland van Kroatië te ontdekken. De kosten variëren tussen de € 880,- en € 1230,- per week afhankelijk van het laag- of hoogseizoen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Vraag een offerte aan