Glamping kamp Karin

logo_nav

Glamping Kamp Karin

Op zoek naar een luxe kampeerervaring? De Franse Nateko tenten op Kamp Karin staan voor je klaar! Een heerlijk opgemaakt bed, tafel met stoelen en een eigen terras. Als je elektrische apparaten hebt, is er de mogelijkheid deze aan te sluiten bij je tent. Zin in een lekkere bbq? Deze kan ook gehuurd worden. Zo kun je na een lange reis gewoon meteen even lekker bijkomen en uitrusten in een comfortabel bed.

Camping Karin ligt in een beschutte baai op slechts 40 km afstand van de geschiedkundige stad Zadar en op ca. 60 km afstand van de stad Šibenik.

Hier wordt een gezellige sfeer geboden en de ware beleving van de natuur en biedt zicht op het bergmassief Velebit en de canyon van de rivier Zrmanja. Nabij het middeleeuwse Franciscaner klooster gelegen, biedt het zijn gasten onderdak op percelen met stroom, water en afvoer, draadloos Wifi netwerk en een kinderspeelplaats, ook vindt u in de buurt van de camping een winkel. Nabij de camping ligt een strand met geneeskrachtige modder die speciaal geschikt is voor het behandelen van huid- en reumatische aandoeningen.

Lees meer