Avontuur tijdens je vakantie in Kroatië. Bekijk de top activiteiten!

batch_Croatiarafting-cetinarivier

Toegangskaartje voor het Nationaal Park Plitvicemeren

Het water heeft in het plivicemeren miljoenen jaren een weg geslepen door de travertijnrotsen en diepe meren en watervallen gecreëerd. Het is het bekendste nationale park van Kroatië en staat sinds 1979 op de werelderfgoedlijst van UNESCO.

advanced canyoning-Cetina-rivier-Zadvarje-bij-Omiš-Kroatië1

Advanced canyoning Cetina rivier – Zadvarje bij Omiš Kroatië

Canyoning is een van de meest spectaculaire activiteiten van het moment. Al zwemmend, abseilend of springend volg je een waterstroom in de prachtige omgeving van een eeuwenoude canyon.

batch_Croatiarafting-10-400x300

Rafting Cetina Rivier Kroatië

Raften is een oude bekende onder de avontuurlijke activiteiten. Een ideale activiteit om jouw adrenaline en die van je hele reisgroep weer op niveau te brengen. De Cetina rivier in Kroatië is de perfecte rivier voor raften.

dagtour boot vanuit zadar

Vanuit Zadar: dagtocht per boot door nationaal park Kornaten

Raften is een oude bekende onder de avontuurlijke activiteiten. Een ideale activiteit om jouw adrenaline en die van je hele reisgroep weer op niveau te brengen. De Cetina rivier in Kroatië is de perfecte rivier voor raften

Zadarkanaaltour_img-671171-145

Kanaal Zadar: zeiltocht van 4 uur

Vaar langs de eilanden rondom Zadar tijdens een 4-uur durende zeiltocht en geniet van een duik in de Adriatische Zee. Je ontdekt geheime baaien en ontmoet mensen uit de hele wereld. Profiteer van de kans om zeiltrucjes te leren.

Virtual_tour_-2429155-145

Virtual Reality Wandeltocht door de geschiedenis van Zadar

Herleef meer dan 2000 jaar geschiedenis van Zadar. In plaats van je voor te stellen hoe Zadar ooit eruit zag, sta je met een virtual reality-bril in het centrum van het Forum Romanum, zie je bombardementen in de Tweede Wereldoorlog en bezoek je plaatsen…

Bustour zagreb2e

Zagreb: stadstour met panoramische hop on-, hop off-bus

Ontdek Zagreb vanuit een geheel ander perspectief tijdens een tour met een hop on-, hop off-bus Een uitgebreide tour door de stad met een audiogids beschikbaar in 10 talen. De bus met open dak brengt je naar de belangrijkste bezienswaardigheden.

Zagreb on afhankelijkheids tour

Zagreb: Kroatische Onafhankelijkheidsoorlog-tour van 2.5 uur

Vaar langs de eilanden rondom Zadar tijdens een 4-uur durende zeiltocht en geniet van een duik in de Adriatische Zee. Je ontdekt geheime baaien en ontmoet mensen uit de hele wereld. Profiteer van de kans om zeiltrucjes te leren.

wandeltour_Zagreb_img-1745689-145

Wandeltocht door Zagreb

Verken Zagreb te voet en ervaar de levensstijl en cultuur van de stad op authentieke wijze.Je gids neemt je mee door de stadskern van Zagreb van het prachtige park Zrinjevac naar het Kroatische Nationale Theater.igheden.