Avontuur tijdens je vakantie in Kroatië. Bekijk de top activiteiten!

krka-watervallen

Toegangskaart Nationaal Park Krka

Krka rivier is een prachtige rivier, omringd door ongerepte natuur en weelderige vegetatie, die door het nationale park Krka stroomt. Je kunt een bezoek brengen aan de grootste kalksteenkering van Europa, Skradinski Buk, waar het water van de rivier vele kleine meren en beken vormde.

batch_Croatiarafting-10-400x300

Geen limiet avonturen- Zeekajakken Grebastica

Ontdek de natuurlijke schoonheden van de baai van Grebastica op een 4-uur durende peddeltocht. Je ziet de middeleeuwse verdedigingsmuur van 15.eeuw, krijg de moed voor een klifspring en geniet van het blauwe kristalzeesnorkelen

35

Vanuit Sibenik: Dag uitstap ervaring Kornati National park

Unieke boottocht naar Kornati National Park vanuit Sibenik met een cruise van 9 uur rond de onvergetelijke archipel. Je ervaart het buitengewone landschap van woeste en onbewoonde eilanden, talloze baaien met een kristalheldere zee en inheemse dieren …

batch_PADI-Open-Water-Diver-duikcursus-Pula-Istrie-Kroatie-4

PADI Introductieduik Pula Kroatië

Een professionele duikinstructeur leert je de basis van het duiken, de juiste ademtechniek, signaleren onder water en hoe om te gaan met de materialen om zo een veilige eerste duik te maken in het ondiep water. Vervolgens vaar je naar een mooie spot om in open zee te duiken tot een diepte van maximaal 8 meter. !

Windsurfen 1 uur introductie

1 uur introductie windsurfen Pula Kroatië

De introductie in windsurfen in Pula Kroatië is ideaal om kennis te maken met deze sport. Na de introductieles kun je ervoor kiezen om door te gaan met de basiscursus. De lessen worden gegeven onder leiding van Dalen Geromella, winnaar van de Adriatische en Kroatische beker in de slalom.

Dolfijnen opserveren

Observeer de dolfijnen in hun natuurlijke omgeving

Uw gastheren zullen blij zijn om u te zien aan de kust van de Adriatische Zee. Om uw vakantie nog interessanter te maken, overweeg dan om een ​​boottocht te maken naar een van de mooiste plekken in de Adriatische Zee voor het observeren van dolfijnen in hun natuurlijke omgeving.

Skydiving-Tandem1

Tandem skydive Zagreb Kroatië

Stel je eens voor, op een hoogte van 2,5 kilometer spring je uit een vliegtuig en ervaar je een vrije val die niet lijkt te stoppen! Geen zorgen over het openen van de parachute want je zit vast aan een ervaren instructeur die de sprong en landing in goede banen zal leiden.

Zagreb urnam stand up paddling

Zagreb Urban Stand Up Paddling Tour

Besteding van een paar dagen in Zagreb? Waarom niet deelnemen aan een micro-avontuur! Krijg uw dosis adrenaline door Stand Up Paddle Boarding-sessie. Verken de zee van Zagreb, het meer Jarun, gedurende deze 3 uur durende ervaring.

fietstour langs de bezienswaardigheden van zagreb

Fiets tour langs de bezienswaardigheden van Zagreb

Op deze fietstour door Zagreb ontdekt u alle belangrijke bezienswaardigheden in de stad op een eenvoudige en leuke manier, en in minder dan 2,5 uur ziet u alles wat er te zien is. De tour kan worden verlengd, afhankelijk van het aantal vragen dat u wilt stellen!