logo_nav

Camping Brioni in Pula

Dit is de sidebar voor camping

De camping ligt direct aan het water en heeft een rots- en kiezelstrand. Op het water zijn diverse opblaas speeltoestellen voor de kids, net als bij de meeste stranden in Kroatië kan ook hier prachtig gesnorkeld worden. Verder zijn er diverse sportmogelijkheden zoals voetbal, basketbal, beachvolleybal en kan er tafeltennis gespeeld worden. Voor de allerkleinsten is er speelruimte en in het hoogseizoen is er een animatieprogramma. Voor de inkopen van de BBQ is er een kleine supermarkt en een aparte groente- en fruit kraam. Voor verse broodjes kun je terecht bij de bakker op de camping en heb je zelf geen zin om te koken? Ga dan lekker wat eten in het restaurant op de camping!

Brioni is een toeristisch complex, bestaand uit een camping en jeugdherberg, gelegen in Istrië op 7 kilometer afstand van het centrum van Pula en 5 kilometer van Fazana.

Het complex, waaronder de camping Brioni ligt in een gebied langs de kust dat bedekt is met weelderige mediterrane vegetatie waaronder dennen en olijfbomen en hulsteik. De camping beschikt over nieuwe en modern mobilhomes.

De camping biedt onderdak aan 1.200 gasten en een kiezel- en rotsstrand. Tot de faciliteiten behoren een groente-en fruitkiosk, een restaurant en verschillende cafés, verder vindt u er een sportcentrum, duikclub en een internethoek, gratis Wi-Fi-zone beschikbaar. Kinderen kunnen gebruik maken van de miniclub en een kinderspeeltuin.

Lees meer

Volledig comfort en pure natuur

Vandaag de dag kan iedereen het plezier en de vrijheid ervaren van een vakantie in de schitterende natuur, zelfs zonder eigen tent of caravan, en toch met een maximaal gevoel van comfort! Welkom bij stacaravan, appartment of bungalow, in de wereld van een compleet nieuw type vakantie, waar het gevoel van niets te hoeven en relax samenkomen met een grote verscheidenheid aan evenementen, van entertainment tot verstilde excursies langs routes van wonderbaarlijke schoonheid…