logo_nav

Camping Polari in Rovinj

Camping Polari ligt dichtbij de oude stad Rovinj. Beklim de toren van St. Eufemia kerk, je hebt er een betoverend uitzicht op de stad en de Adriatische zee. Verdwaal in het oude stadscentrum met smalle kronkelstraatjes die hun weg vinden naar de ruige, rotsachtige baai en eindig op een gezellig terras met een ijskoud glas bier of wijn van de streek. Venetië heeft z’n sporen nagelaten in deze streek, steek zelf ook over naar deze fascinerende oude stad. Voor zon, zee, watersporten en een mooie omgeving ga je naar Camping Polari!

De grootste Maistra camping Polari is met Rovinj verbonden via een wandel- en fietspad langs de kust. Geniet van het grootste zwembadencomplex, een waterspeeltuin, de mooie poolbar en een enorme keuze aan sport- en recreatiefaciliteiten. Het gevarieerde groen van de camping maakt het helemaal compleet waardoor je na deze campingvakantie als herboren bent.

Voor een koele duik op de camping kun je terecht in het prachtige zwembad dat een groot ondiep gedeelte heeft voor de kleintjes. Je kunt heerlijk ontspannen op de ligbedden of de vele schaduwrijke grasweides rondom het zwembad. Op deze schaduwrijke ligweiden kunnen de kinderen lekker spelen! Aan het zwembad grenst een poolbar waar je tussen de middag terecht kunt voor een lekkere snack of een verfrissend drankje. Uiteraard kun je op camping Polari lekker eten in het mooie restaurant aan zee of in één van de restaurantjes op loopafstand van de camping.

Camping Polari ligt dicht bij de oude stad Rovinj. Beklim de toren van St. Eufemia kerk, je hebt er een betoverend uitzicht op de stad en de Adriatische zee. Verdwaal in het oude stadscentrum met smalle kronkelstraatjes die hun weg vinden naar de ruige, rotsachtige baai en eindig op een gezellig terras met een ijskoud glas bier of wijn van de streek. Venetië heeft z’n sporen nagelaten in deze streek, steek zelf ook over naar deze fascinerende oude stad. Voor zon, zee, watersporten en een mooie omgeving ga je naar Camping Polari!

20 Spray Park-3499