logo_nav

Lanterna Premium Camping Resort in Tar

Wie camping Lanterna Premium Resort zegt, zegt waterpret. Deze uitgestrekte camping is een begrip in heel Kroatië. Hier vind je alles voor een bruisende vakantie. Zon, zee, strand, een fantastisch aquapark en heel veel actie.

Lanterna Premium Camping Resort­ is schitterend gelegen aan een kiezel- en rotsstrand, in de buurt van de eeuwenoude stad Poreč. De camping ligt op een prachtig bebost terrein op een helling en loopt helemaal door tot aan de kust. Je voelt jezelf op Lanterna Premium Camping Resort­ in Kroatië al snel één met de natuur. De meeste kampeerplekken zijn niet afgebakend door hagen, waardoor je veel overzicht hebt over het terrein.

Er is een met zeewater gevuld zwembad met gloednieuw kleuterbad, talrijke watersportmogelijkheden en een eigen aanlegsteiger. Maar je kunt ook tennissen, minigolfen, meedoen aan allerlei vormen van aerobics, sporttoernooien of allerlei spelactiviteiten in de recreatieruimte. En in de late uurtjes kun je jezelf vermaken in het uitgaanscentrum met een discotheek en nachtclub.
Ook voor de kinderen is er voldoende te beleven, zoals het hierboven genoemde zwembad, theater voor kinderen, bioscoop en vermaak in de avond.

Deze bruisende badplaats is Poreč is een van de grootste toeristische trekkers van Istrië. Op dit mooie schiereiland op de grens van Italië en de Balkan is het puur genieten geblazen. Vanuit Istrië kan je dagtrips maken naar Italie (Triëst) en Slovenië.

Lees meer

Omgeving

Tar – Vabriga Staat bekend als de plaats waar olijven worden geteeld, waaruit de beste olijfolie in Europa wordt verkregen. Het gebied van de gemeente Tar-Vabriga ligt 10 km van Poreč en 55 km van Triëste.
Novigrad (Istra) Ooit een vissersdorpje, staat Novigrad vandaag de dag bekend als een toeristische bestemming gelegen aan de noordwest kust van het schiereiland Istrië.
Poreč Als één van de meest bezochte Kroatische campingbestemmingen, staat de stad Poreč bekend om zijn mozaïeken en de Euphrasius basiliek uit de 5de eeuw. Triëste ligt op 77 km afstand