logo_nav

Camping Solaris beach resort in Šibenik

Camping Solaris Beach Resort maakt onderdeel uit van het grote, populaire Solaris Beach Resort met diverse hotels, restaurants en zeer veel (water)sportfaciliteiten. Het hele resort heeft een luxe uitstraling met overal mooi aangelegde perkjes en faciliteiten in schitterende gebouwen met ieder weer een ander thema.

Op camping Solaris vindt u onder andere een wellnesscentrum, fietsverhuur, fitnessruimte, duikschool en vele excursies. De meeste van deze faciliteiten zijn tegen betaling. Voor jong en oud is er wat te beleven! Ook beschikt Solaris Beach Resort over een eigen jachthaven, supermarkt en is er een leuke bar gebouwd in een heus piratenschip ‘Solaris Legend Beach Club’. Deze camping is tevens autovrij en voor jong en oud veel te doen; speeltuinen, springkussens, kidsclub en midgetgolfbaan. Op camping Solaris Beach Resort zijn er diverse sportgelegenheden (sommige tegen betaling), zo kunt u gebruik maken van het tennisveld, waterfietsverhuur, trampolines, voetbalveld, minigolf, Jeu de Boules, fitnessruimte, fietsverhuur, duikschool, boogschieten en volleybalveld. Er is genoeg dag- en avondanimatie en er is voor de kleintjes nog een miniclub aanwezig. Kortom; u hoeft de camping niet af!

De lodgetent Safari beschikt over Aircoconditioning. De oppervlakte van de tent is 24 m2 en beschikt over 4 kamers (incl. woonkamer). Aan de voorkant van de tent staan tuinmeubilair waaronder 2 ligbedden om te relaxen.

Dit is de sidebar voor camping

Op Solaris Beach Resort moet er ter plaatse toeristenbelasting betaald worden, voor personen van 12 jaar tot 17 jaar is het tarief € 0,45 per nacht, kinderen onder de 12 jaar zijn gratis. Het tarief voor volwassenen is €  0,95 per nacht. Er moet eenmalig registratiekosten worden betaald van € 1,00 per persoon en € 7,00 parkeerkosten per auto/ per dag (€ 4 in het laagseizoen).

MEER LEZEN