logo_nav

Casa Gina

Het huis bevindt zich op een privé terrein van 2000 m2, dit is een rustige omgeving van Pula. Het huis is voorzien van een Zwembad, een keuken, een woonkamer en 2 slaapkamers. Voor een boodschap is er op 2 kilometer afstand een Lidl en Plodina te vinden. Op een afstand van 4 kilometer bevindt zich een groot winkelcentrum genaamd Max City. Dit winkelcentrum is voorzien van verschillende winkels en bezit over 4 verdiepingen. Er is dus genoeg winkelplezier!In Pula zijn er nieuwe stranden aangelegd. Deze stranden zijn vanaf het huis op 2,2 kilometer te bereiken.

Pula centrum Giardini ligt op 4,4 kilometer afstand van het huis. In het centrum van Pula bevindt zich het beroemde amfitheater. Dit is één van de best bewaarde amfitheaters ter wereld. Het werd gebouwd in de 1e eeuw na Christus en er konden meer dan 20.000 toeschouwers in om naar gladiatorengevechten en andere ‘gezellige’ vormen van vermaak te kijken. In de ondergrondse ruimtes van Pula kun je nu een museum over het maken van olijfolie bezoeken. Er schijnt een netwerk van wel 10km aan ondergrondse gangen te zijn die vanaf het amfitheater onder de hele stad door lopen en een deel van deze gangen kun je bekijken als je het museum bezoekt.

Naast de museums van Pula staat er een grote Konzum (adres: Šijanska cesta 1)  waar veel meer dan alleen boodschappen verkocht worden. Denk aan speelgoed, kleding, schoenen, elektronica en drogisterijartikelen bijvoorbeeld. In het centrum vind je veel winkels, vanaf het Portarata plein tot aan het Forum en Sergijevaca en Flanaticka straat. Behalve supermakten en kledingwinkels vind je er ook souvenirwinkels, drogisterijen, juwelierszaken en nog veel meer

uitgesneden
IMG-20190616-WA0020

Voor meer informatie

De huurperiode is beschikbaar van 1 mei 2020 tot 25 augustus 2020.
Voor eventuele tips over de jaarlijkse dorpsfeesten willen wij graag meer vertellen. Nieuwsgierig naar het feest? Wij willen dit dan graag verder toelichten! Voor meer informatie en of vragen mail dan naar: