logo_nav
1

Villa Tomasovic


Bent u op zoek naar een plekje weg van alle drukte maar in de buurt van prachtige plekken en leuke uitstapjes? Dan is Senka’s house een fijne plek. Het gezellige huis vindt u in eco etno dorp Gornja Podstrana, een plek waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Geniet in het zwembad van het prachtige uitzicht op de Adriatische zee of maak een heerlijke wandeling door de mooie natuur. Het avondeten bereidt u op de traditionele Kroatische buitenkeuken. De buitenruimte inclusief het zwembad deelt u met de gasten van villa Tomasovic. Dit zijn maximaal 5 personen. In de woning vindt u slaapkamer voor 2 personen en een nette badkamer. Senka’s house is een prefecte uitvalsbasis voor mensen die een ontspannen vakantie willen combineren met actieve uitjes

Kenmerken

  • 1 – 2 personen
  • 1 slaapkamers
  • 1 badkamers

De woning is geschikt voor rustzoekers en mensen die het echte Kroatië willen ontdekken. Onze sleutelbeheerders Ivan en Marijetta zijn het vaste aanspreekpunt. Bij Kristel en Mark (een Vlaams stel dat reeds vele jaren in Kroatië woont en de omgeving erg goed kent) kunt u terecht voor excursies en bezienswaardigheden. Van actief tot culinair. Er is veel mogelijk. Wat dacht u van uitstapjes naar Split, Trogir, de Krka watervallen of Dubrovnik. Ook voor de actieveling is er veel mogelijk, van zeilles tot canyoning. Bent u een wandelaar of ontdekt u Kroatië graag culinair? Ook hier zijn diverse leuke mogelijkheden.

De verhuurder


Wij zijn Toni en Susanne Tomasovic. Toni is geboren en opgegroeid in Podstrana. Susanne is Nederlandse. Samen wonen we in Nederland maar Kroatië is ons tweede huis. We komen hier met onze twee kinderen zo veel mogelijk en vinden het fijn u ook te kunnen laten delen in al het moois dat ons land te bieden heeft.

Nationaliteit

Nederlands

Spreekt de talen

Duits, Engels, Frans en Nederlands

Vraag offerte aan