logo_nav

Vakantiehuis in Varazdin-Seketin

Niet ver van Varaždin, in het stadje Seketin, ligt dit houten huis, omgeven door bos en ongerepte natuur. Het huis siert een overdekt terras vanwaar u op de begane grond komt met een woonkamer en open haard, een keuken en een grote badkamer met sauna en een verwarmde spa-ontspanningsruimte. Boven is het slaapgedeelte. Naast het huis is een mooi zwembad met zonnedek. Op het terrein zijn ook een prachtige boomgaard en de barbecue. Bezoek de barokke stad Varaždin, met vele culturele en historische bezienswaardigheden en een rijk gastronomisch aanbod. Ongeveer 200 m van de oprit naar het huis is niet geasfalteerd.

Het prachtige huis staat op een afgesloten privé grond. Het huis is voorzien van een sauna, zwembad, gratis Wi-Fi, open haard, 2 televisies(smart tv), gratis parkeer gelegenheid voor twee auto’s, een vaatwasser en een wasmachine.
In de tuin zijn er voorzieningen als: voetbaldoel, volleybalnet, volleybalveld en een badmintonnet.

In de omgeving is een supermarkt in de buurt voor de dagelijkse boodschappen. Leuke restaurantjes zijn te vinden op loop afstand. De dichtstbijzijnde stad op is 12 km afstand dit kunt u het beste doen met een auto.

LEES MEER