logo_nav
croatia-korcula-villakorkyra-26

Villa Korkyra in Korcula

Villa Korkyra ligt op een uitzonderlijke locatie op het eiland Korcula en is een uitstekende keuze voor bewonderaars van een rustige en vredige vakantie,
ongerepte natuur op het eiland en pittoreske stranden die u niet onverschillig kunnen laten. Deze luxe villa is verdeeld over twee verdiepingen en heeft een bewoonbare oppervlakte van 190 vierkante meter, evenals een aangelegde tuin van 300 vierkante meter.

Grote glazen wandverdelers scheiden het interieur visueel van de omgeving natuur en bovendien het eigentijdse uiterlijk van de villa met het inspirerende uitzicht op zee verbeteren. Het interieur van de villa is ontworpen als een open concept, omvat een volledig ingerichte keuken, eetkamer en woonkamer die uitkomt op een ruim terras. Drie grote slaapkamers zijn zorgvuldig ingericht, bieden het grootste comfort en bieden een open uitzicht op zee, evenals directe toegang tot het terras. Het dakterras bestaat uit een verwarmd zwembad, hydromassage, bad en ligweide met comfortabele ligstoelen die u uitnodigen om te ontspannen en te genieten in een gemakkelijke mediterrane ambiance.

Dit is de sidebar voor camping

Ultiem genieten

gelegenheid om samen met vrienden en familie buitenbijeenkomsten te genieten en lokale delicatessen te proberen die op de buitengrill zijn bereid. Ter beschikking van de gasten zijn ook een fitnessruimte met een sauna en een eigen parkeerplaats in de garage.

Vila Korkyra ligt op slechts 10 minuten rijden van de meest beroemde stad op het eiland en de dichtstbijzijnde strand ligt op slechts een steenworp afstand van de villa. Deze unieke villa is een ideaal startpunt voor het verkennen van de beroemde stad Dubrovnik en het Nationaal Park Mljet, het oudste beschermde mariene gebied in de Middellandse Zee met ongerepte natuur en talloze endemische soorten. Villa biedt plaats aan maximaal 6 personen. Prijs
vanaf 2800 € / week

LEES VERDER