Avontuur tijdens je vakantie in Kroatië

Bekijk de top activiteiten!

Locatie: Starigrad Duur: ca. 6 uur

Suppen in Starigrad

Suppen nabij Starigrad Bekijk de fantastische natuur vanaf het water Geschikt vanaf 6 jaar De gehele activiteit duurt ongeveer 5 - 6 uur.

Locatie: Zadar Duur: ca. 3-4 uur

Fietstocht Paklenica Nationaal Park nabij Zadar Kroatië

Het Nationale Park van Paklenica is het hele jaar door de moeite waard om te bezoeken. Dit Nationale Park is het drukst bezochte klimgebied in heel Kroatië. Het park is extra bijzonder omdat het erg dicht bij de zee ligt wat ervoor zorgt dat men klimmen kan combineren met watersport.

Locatie: Omis Duur: ca. 3-4 uur

Rafting Cetina Rivier Kroatië

Raften is een oude bekende onder de avontuurlijke activiteiten. Een ideale activiteit om jouw adrenaline en die van je hele reisgroep weer op niveau te brengen. De Cetina rivier in Kroatië is de perfecte rivier voor raften

Locatie: Zadar Prijs €21,- p.p.

Kajakken en snorkelen

Bekijk Dubrovnik op een unieke wijze vanaf een Kajak. Kajak langs de historische stadsmuur en snorkel langs de rotsen.

Locatie: Split Duur: 3 - 4 uur

Wijnproeverij Split

Beleef een avond om nooit te vergeten. Samen met een engels sprekende gids maak je een avond wandeling door de karakteristieke havenstad Split. Bezoek het viewpoint in Split en maak kennis met Kroatische wijnen in een wijnbar.

Locatie: Plitvice Duur: ca. 6 uur

Nationaal Park Plitvicemeren

De Plitvicemeren in Kroatië zullen jou een onvergetelijke dag bezorgen. Dit natuurfenomeen is in alle jaargetijden te bezoeken en is makkelijk te bereiken vanuit heel Kroatië. Het natuurpark Plitvicemeren is te bereiken op ongeveer 1,5 uur rijden vanaf Zadar.

Locatie: Zadar Duur: ca. 3-4 uur

Nationaal Park Krka

Bezoek de Krka watervallen in Kroatië en ontdek dit wonderschone natuurfenomeen. De watervallen van Krka zijn in alle jaargetijden te bezoeken. In de zomer kun je er ook zwemmen, heerlijk verkoelend na een prachtige wandeltocht.

Locatie: Zadar(Nin) Duur: ca. 3-4 uur

Kiteboarden

Fan van de extreme sport kiteboarden of het altijd al eens willen leren? Neem dan een bezoek aan Kiteboarding Croatia in Nin voor het beste advies voor beginnende- en ervaren kiteboarders.